×
Slide

Kayseri ilinin en favori ürünlerinden olan antrikot pastırma yiyenlerin beğenilerini toplamıştır.%100 dana etinden yapılır. Dananın bel kısmından çıkan orta derecede yağlı olan sinirsiz bir ettir.Bu muhteşem lezzet Kayseri’nin meşhur ustalarının elinden özel olarak yapılır. Bu antrikot pastırma,ustalarımızın elleriyle pastırma bıçağı ile incecik kesilir.Çünkü makine ile yapılan pastırmanın tadı tam tutturulamaz ve çabuk bozulur.

Kesilen bu pastırmalar özel baharatlarıyla kurumaya bırakılır. Kayseri ilinin Erciyes dağından esen Gömeç yeli ile kuruyan bu antrikot pastırmaların lezzeti daha da muhteşemleşir.Doğanın güzelliği ve ustaların ellerinin lezzetiyle birleşen bu antrikot pastırma son zamanlarda pek sevilmiş ve beğeni toplamıştır.

Antrikot Pastırmanın Eşsiz Lezzeti

Kendine has ve özel aroması olan bu antrikot pastırma çok lezzetlidir.Eşsiz lezzetli olmasının yanında ağızda dağılan yumuşacık eti oldukça rahat sindirilir. Her yörenin ağız tadına hitap eden bu pastırma, Türkiye’de baya yaygınlaşmıştır. Kayseri’nin geleneksel lezzeti olan bu antrikot pastırma kargolama yoluyla tüm Türkiye’ye ulaşım sağlanır.

Sizlere ulaşmadan önce tüm hijyen kurallarına dikkat edilerek hazırlanır. Kullanım koşulları göz önünde tutulduğu sürece pastırmada bozulma gibi durumlar asla söz konusu olmaz. Siparişlerinizin paketlemesi özel olarak yapılır vekargoya verilir. Siparişinizinalındığı gün kargo firmasına verilir ve maksimum 48 saat içerisinde elinize ulaşır.Ürün elinize ulaştıktan sonra 0 ile 4 derece arasında muhafaza ederek uzun süre kullanabilirsiniz.

Footer

Müşteri Destek Hattı
0 (555) 243 98 33
Google Play
   

Card
Copyright © 2011 Tüm hakları saklıdır.